Pozor ! Začínáme

12.02.2014 07:05
 

 

Hodonín - 2.2.2014
 

Do startu 6.ročníku MSBP zbývá již jenom 20 dní.21.ročník Rohálovské 10 v Prusínovicích zahájí seriál35.závodů a vy se určitě těšíte spolu s rozhodčími na to, jak si budete užívat mrazu, větru, déště, sněhu a taky nesnesitelného vedra. No prostě všeho, co k závodům patří. Dvouměsíční pauza vPrusínovicích bude u konce a my rozhodčí zjistíme, jak jste připraveni na letošní sezónu.Doporučuji si přečíst pravidla - je tam pár změn. To o upevnění startovního čísla by vás mohlo stát i body do soutěže MSBP 2014.


 

7) STARTOVNÍ ČÍSLO – musí být upevněno ,, NA PRSOU,, a to 4 ks spínacích špendlíků. Umístění čísla na jiné části těla je zakázáno a závodník může být hlavním rozhodčím vyškrtnut z výsledkové listiny.


 

S těmi startovními čísly to fakt již zašlo daleko a kdo to nechce respektovat, tak ať radši nechodí na závody.Ty 4 ks spínacích špendlíků byly vždy, jenom to nikdo nedodržoval. U prezentace jich máte k dispozici tisíce a pokud i vy budete mít ty své 4 ks jako rezervu ve své brašně , tak vám na startu nemůžou chybět. Již před 30 lety si každý vozil svých 8 ks na každý závod.
 

Pokud jste po zranění a nebo si netroufáte na tak dlouhou trať, tak můžete běžet s ženami jejich trať (tak jako na Brněnském poháru). Chceme tak umožnit startovat při závodech i těm, co teprve začínají s během.
 

Budou s tím ze začátku určitě problémy, ale snad to spolu zvládnem a během roku nedostatky odstraníme


 

Pavel Bíla - řídící soutěže