Blažovice - chvála, kritika, rozpaky !!!! ?????

28.09.2010 18:30

 

Hodnotit dnešní ,,SVATOVÁCLAVSKÝ BĚH BLAŽOVICEMI,, to je téměř nadliský úkol.

 

Počasí, že by psa nevyhnal . Přesto jsem ihned po příjezdu do Blažovic (v 9:00 hod,) zaregistroval neskutečné množství malých běžeckých nadšenců. To však ihned přineslo velkou kritiku rodičů, protože prezentace v místnosti 4x4 m byla složitá jak let na měsíc.

Přesto se to zvládlo, odstartovalo a doběhlo do cíle. Tam se bohužel opět projevila v tomto počasí nevhodná volba vyhlašování celého bloku závodů až za hodinu po doběhu. Promočené, zmrzlé děti - a do toho nadávky nespokojených rodičů.

Počasí velmi ovlivnilo názory rodičů, kdyby bylo pěkně jak před rokem, tak by se tím nikdo nezabýval.

Přišla prezentace hlavního běhu - rekord v přihlášených - a opět problém prezentace. Musím Vás běžce velmi pochválit, protože v tom studeném dešti jste trpělivě čekali a dočkali se. Trať pořadatelé trochu zkrátili, přesto ten bahnitý okruh dal asi zabrat. Za čas na to budete vzpomínat s úsměvem, a ty bahnité fotky si určitě budete častěji prohlížet.

Doufám, že výsledky obdržím od pořadatelů již zítra, protože dnes mají asi plné ruce s vyhlašováním tohoto závodu, ale i vyhlášením konečného pořadí celé .. Jihomoravské běžecké  tour 2010 .. a samozřejmě i s předáním cen nejlepším.