Diskuze

Re: Horňácká 25

Datum: 30.07.2010 | Vložil: Henry

Našel jsem web www.hornacko.net, kde je napsáno, že se bude konat 7.8.2010 a podrobnosti budou doplněny. Vzhledem k tomu, že je to za týden, tak už by tam něco být mohlo ale není. Uvidíme. Docela bych šel ale netuším kdy a kam.

Re: Horňácká 25

Datum: 02.08.2010 | Vložil: Juso

Podla najnovších informácií závod bude v sobotu 7.8.2010 o 17:00 ve Velkej nad Veličkú.

Re: Horňácká 25

Datum: 03.08.2010 | Vložil: Juso

https://www.beh.szm.com/

https://www.beh.sk/media/behy/propozicie/070810_hornacka25_p.doc

Kolik km naběháte za měsíc??

Datum: 27.07.2010 | Vložil: Katka Hofírková

nad 300 km :)))

Re: Kolik km naběháte za měsíc??

Datum: 29.07.2010 | Vložil: Peter Bellay

pod 250 :))

Re: Re: Kolik km naběháte za měsíc??

Datum: 29.07.2010 | Vložil: Menta

pod 20 km :-)))

Re: Re: Re: Kolik km naběháte za měsíc??

Datum: 29.07.2010 | Vložil: Katka Hofírková

Pod 20 km??? Děláš si legraci???????

Re: Re: Re: Re: Kolik km naběháte za měsíc??

Datum: 30.07.2010 | Vložil: Menta

Nedelam Zlato. Ja totiz iba chodim takmer denne na bicykli do prace 50 km tam i spat a nemam cas a ani sa mi dvakrat nechce ist este vecer behat. Tak mi nic ine nezostava ako ist si zabehat rovno na preteky, preteky su moj trening :-))

Re: Re: Re: Re: Re: Kolik km naběháte za měsíc??

Datum: 30.07.2010 | Vložil: Katka Hofírková

Chápu, že nemáš čas trénovat, já kdybych trénovala tak málo, tak bych nedokázala zaběhnout třeba závod na 10 km - ten musí být s velkou přípravou..)))))).

foto 2010

Datum: 17.07.2010 | Vložil: Menta

Zdravim vas vsetkych. Tak som si konecne nasiel cas a umiestnil som zopar fotografii z vrskov na nas web www.bviktoria.sk. Postupne budem dalsie doplnat. Chybaju mi vsak fotky zo stupna vitazov ziackych kategorii, asi bol nas fotograf na pive :-)) Preto vas touto cestou chcem poprosit, ak niekto fotil na nasich pretekoch, nech sa mi ozve mailom na menta@bkviktoria.sk. Zaroven som spustil anketu na webe o najsympatickejsie dievca Miss vrsky 2010/2011. Hlasovat mozete do 20.06.2011.Vitazka bude odmenena na 31. rocniku 25.06.2011!!

Nová Lhota - proč změna

Datum: 12.07.2010 | Vložil: Pavel Bíla

Když se před týdnem rozhodovalo o tom, zda závod zrušit a nebo se pokusit situaci vyřešit, tak moje první myšlenka byla na otočení startu do Nové Lhoty. Bohužel po získání informací proč padla varianta Vápenky (celý rok byl tlak sponzora na to, aby start a cíl byl na Vápenkách) a ochotě starosty Nové Lhoty, jsem rozhodl uspořádat vše na okruzích v obci. Věřím, že se Vám to bude zamlouvat a zatím většina lidí uvítala zkrácení délky závodu. Jinak ten největší důvod, proč jsem nesouhlasil, aby se běželo na Vápenky a zpět byl ten, že by nám nikdo nepovolil uzavřít trať a závodníci by museli běžet asi mezi auty !!! Nikdo nemohl tušit, že klidné a tiché Vápenky budou v tuto dobu totálně přecpané (velká podnikatelská oslava). Hodně z Vás si jistě pamatuje závod na Javořinu, kdy jste museli běžet do kopce mezi ,,smrdícími,, auty.
Důvody proč, co, jak - nechme již být, nemá cenu o tom diskutovat. Byla by to pouze ztráta času a pokud to vše v sobotu dobře zvládnem, teprve pak budu jednat o dalším roku a podmínkách pořádání.
Každý nový závod nějak začíná a pak se snaží zdokonalit.
**********
Do diskuze na téma Horné Orešany a dětské ceny nechci nějak zasahovat.
Z pohledu řídícího soutěže však připomínám, že je snaha pořádat dětské kategorie i kdyby pořadatelé vůbec neměli prostředky na ceny. Důležité je hlavně, aby děti běhaly. Pokud to jde, téměř vždy však pořadatel ceny nejlepším předá. Osobně si myslím, že pokud již rodiče a nedej bože .. děti .. si závody vybírají podle kvality cen - to radši ať na závody nejezdí. Vždy budou závody bohatší a chudší. Pokud to .. koleso do vody .. bylo prasklé, tak podle mého stačilo v klidu kontaktovat pořadatele a určitě by velmi rádi a ochotně takou vadnou cenu vyměnili.
Chce to však řešit bez nějakých urážek, takto to vypadá , že pořadatelé v Horných Orešanech jsou neschopní a udělali to schválně.
Osobně jim blahopřeji jak ten 30.ročník zvládli a přestože se vyskytly problémy (jen málokterý závod se podaří udělat bez jakéhokoliv problému), vše se za pochodu vyřešilo. Jsem přesvědčen, že minimálně 95% účastníků odjíždělo spokojeno a těší se na 31.ročník a hlavně na perfektní srdečnou atmosféru závodu !!!

Horné Orešany

Datum: 12.07.2010 | Vložil: Luboš Bartál

zde se rozvinula debata od anonymního příspěvku, který
se jeví jako zbytečná. sám jsem pořádal závody a ví, že
děti jsou vděčné třeba i jen za čokoládu a nevyžaduijí na rozdíl od některých dospělých ani startovné , ano odměny. Vím, že uspořádat závod , jaký byl letos v Orešnech stojí hodně práce a úsilí nejednoho člena organizačního výboru. Závod byl ve všech směrech výborně zajištěn a myslím si, že se mnou bude souhlasit drtivá většina účastnků.
já osobně jen malou drobnost- na občertvovací stanici byla voda nalitá asi už ráno, prootože když jsem ji dostal jako občerstvení, byla horká jako po převaření, Bohužel v tomto případě mně nepomohla. doporučuji stanici umístit o pár metrů zpět do lesního stínu a do kelímku dávat co nejpozději . Jinak nemám klukům z Orešan co vytknout. Přeji jim hodně zdaru do dalších ročníků.

ještě mám drobnou připomínku k chystanému závodu v Nové Lhotě. Nevím, zda to nebylo možné, ale klidně start
i cíl mohl být v Nové Lhotě s otočkou ve Vápenkách s délkou závodu13 km. podotýkám, že neznám důvody organizátorů, je to jen můj názor.

hanba oresian

Datum: 07.07.2010 | Vložil: karol

take slabe ceny pre deti jedno dievca dostalo cenu koleso do vody aj to bolo prasknute aspon flaky keby daly aby si to mohla zalepit keby som vedel tak donesiem tym detom ceny hanba pre oresany

Re: hanba oresian

Datum: 09.07.2010 | Vložil: Menta

Co sa tyka ziackych cien nemozem posudit ake boli, pretoze som ich nevidel. Ceny mozno boli slabe ale zasa na druhej strane na cele preteky mame prekvapivo nizky rozpocet, nikto vam nic zadara neda. A hanbit sa nemam za co, ved pri nizkom rozpocte prilakat do HK takmer 250 a ZK 90 bezcov pre mna nie je ostuda. Ze bolo koleso prasknute - nemozeme vediet, co je vo vnutri. Staci napisat email, prpadne zavolat, dohodneme napravu, ale to by ste museli vyjst z anonymity:-( A ked sa citite na to podporit nas, kludne, velmi radi prijmeme od vas hocijake ceny. Po prvykrat sme rozsiirili ziacke kategorie a chystame sa ich v buducom roku prisposobit podla GP, mozno ako prvy zo slovenskej strany. Poznam vela pretekov, kde ani ziacke kategorie vobec nemaju, po pretekoch dostanete cistu vodu a pod.... a idete domov. A cez to vsetko ich ja osobne nezatracujem. Pretoze kazdy robi podla svojich moznosti. Ale i to je nazor, ale jeden negativny prispevok neprajnika ma neodradi od usilia zorganizovat dalsi rocnik. Nemate ani paru o tom, kolko usilia stoji za vsetkou tou organizaciou. Este raz, nemam sa za co hanbit!!! Na buduce mozno dame medaily (1 sada stoji 15 eur krat dvanast kategorii.... ), nebude sa vam to zdat opat malo??? Chcem sa vas spytat, organizujete aj vy nejake preteky? Podla toho, co vidim, tak asi tazko ...

Re: hanba oresian

Datum: 11.07.2010 | Vložil: danco

suhlasim s mentom. p. Karol- viete si predstavit vobec zhananie sponzorov v tejto kríze? A este Vám poviem len tolko ze financie na tieto preteky si zarobíme niečo na nasom bezeckom plese co tiez nie je sranda zorganizovat a venujeme tomu svoj volny cas a kolkokrat aj svoje financie a bez naroku na odmeny. Peniaze co dostaneme na celoročnu cinnost od obecneho uradu takisto dame do tohto behu. cudujem sa ze sa este nikto neozval z pretekarov.
Ak chodíte na preteky pre ceny tak davate zlý priklad pre svoje deti. Toto je masový beh pre ludi a deti aby si zabehali a stzretli sa v priatelskom duchu a zabavili sa poprípade stretli nových priatelov a príjemných ludí nie takých ako ste vy.
Aj v hlavných kategoriách pytali niektorý startovne atd.
Odmietli sme ale prečo? Nezaleží nám na 3 -4 pretekároch ale na bežcoch ktorý behaju pre radost a zábavu. Tie peniaze radsej rozdelíme pre vsetkých v podobe obcerstvenia, hudby a prijemneho prostredia.
A to že je kazdým rokom väčšia účast na dáva za pravdu.
Vsetkým ostatným dakujeme za učast a verím ze sa im to páčilo a prídu zas.

Bodaj by to viac organizátorov takto pojalo. Je vela behov kde zaplatíte 5-10 € skončite na 4. mieste napijete sa vody a mozte ist domov.

Píšem sám za svoju osobu.

s pozdravom Daniel Blažo/alias Danco/ Bk Viktoria H. Orešany.

Re: hanba oresian

Datum: 16.07.2010 | Vložil: vladki

dobry den pan Karol...bol som na dovolenke a az chalani z klubu ma upozornili na vas prispevok / prispevok ? /do tejto diskusie . Ano ja som ten, ktory moze posudit ake ceny ziaci dostali, pretoze som tie ceny kupoval. Ospravedlnujem sa za to, ze som pri pokladni neskontroloval vsetkych asi 60 cien, ktore som nakupoval. Nebudem tu nikomu rozpisovat, kolko co stalo, a ani sa nebudem znizovat k tomu, aby som odpovedal rovnako ako vy ste napisali vas prispevok. Tak ako tu uz bolo napisane, stacilo sa zmienit a problem by som okamzite vyriesil...chcem len podotknut, ze kazdy jeden ucastnik detskej kategorie bol ihned po dobehu odmeneny sladkostami a malymi darcekmi.Navyse k tomu ti najlepsi dostali aj vecne ceny. Takisto tu uz bolo napisane, ze v ziadnom pripade sme nikdy doteraz nepodporovali, nepodporujeme a v buducnosti urcite ani podporovat nebudeme to, aby sa od maleho malicka mladez ucila behat za odmeny...toto urcite nie je nas zamer a ani myslienka.
Zaroven chcem podakovat vsetkym bezcom, ktori prisli v sobotu a postavili sa na start. Srdecna vdaka...

tiez pisem sam za seba , pre tych, ktori ma nepoznaju vladki ...vladislav blazo

Re: hanba oresian

Datum: 19.07.2010 | Vložil: karel

souhlas

dětské kategorie

Datum: 27.06.2010 | Vložil: Martina

Dobrý den, pane Bíla, mohl byste dát na stránky výsledky dětských kategorií v Orešanech, nemáme časy. Děkuji.

Cez hornooresanske vrsky

Datum: 25.06.2010 | Vložil: Menta


Najnovsie info z trate - trat je dobre upravena. Snad najvacsou prekazkou bude usek na 2,5 km, kde je krizom cez trat zvalenych 5 velkych stromov. Kedze sme ich nemohli v chranenom uzemi svojvolne odstranit, tak sa tento rok pobezi "mala pardubicka". Prve dva stromy sa daju bezproblemov prebehnut so sklonenou hlavou, dalsie dva v pohode preskocite a posledny obidete po nahradnej trati... Trat je makka s obcasnou kaluzou, ktoru kludne obidete... Bude to proste parada, pocasie bude idealne. Snad na vecerny taborak sa bude treba trochu teplejsie obliect.... Tesime sa na vas a pripravili sme pre vas po pretekoch divoku cesko - slovensku tanecnu zabavu + sutaz 4- clennych druzstiev v pretahovani lanom ...

Záhorácky Polmaratón

Datum: 24.06.2010 | Vložil: Vojtech Planka

Fotografie zo záhoráckeho polmaratónu si môžete pozrieť na www.vojtost.rajce.net

Stratené Hodinky-Športtester Polar rs200

Datum: 19.06.2010 | Vložil: Peter Bellay

Dobrý deň, pošas sprchovania po polmaratóne v Šaštíne som si nechal odložené hodinky na práčke pred sprchou, po osprchpovaní som vyšiel von a absenciu hodiniek som si všimol až po 10minútach, na mieste odloženia som ich už nenašiel, kto by mal nejaké info alebo ich držal s vôľou vrátiť ich zavolajte mi prosím na 0908 583 557 alebo napíšte na fassa@szm.sk (ak by ich mal niekto v držbe, bez vôle vrátiť ich tiež uvítam aspoň mail - nech si nemusím robiť nádeje.)

Album fotografií

Datum: 16.06.2010 | Vložil: Vojtech Planka

Fotografie z Borského Mikuláša si môžete pozrieť na www.vojtost.rajce.net

Poděkování

Datum: 08.06.2010 | Vložil: Luděk Durďák

Chtěl by sem alespoň totuo cestou poděkovat Martinovi a Zuzaně Stoličným, kteří mi na běhu v Borském Mikuláši zapůjčením kompresoru pomohli ze zapeklité situace, kdy mi hbitá Búranská důchodkyně během několika minut, které jsme ztrávil u prezentace, stihla vypustit dvě kola u auta, protože jsem jí údajně zastavil před vjezdem do dvora. Bohužel jsem si nevšiml, že vetchý plot, u něhož jsem svůj vůz zaparkoval je zavěšený na ještě více vetchých pantech a je tudíž pohyblivý. Podle stavu trávníku ve dvoře bych ale řekl, že po něm naposledy projížděl praděd oné důchodkyně s žebřiňákem:-)
Stoliční ještě jednou díky!!!

Album fotografií.

Datum: 06.06.2010 | Vložil: Vojtech Planka

Fotografie z behu Šaštínskymi bormi som umiestnil na www.vojtost.rajce.net

šaratice

Datum: 27.05.2010 | Vložil: Ján Bellay

Chcem sa opýtať či sa bude dať v Šaraticích platiť aj Eurom, alebo si mam priniesť radšej České koruny?

Re: šaratice

Datum: 27.05.2010 | Vložil: Pavel Bíla

podle dnešní informace od ředitele závodu si závodníci můžou vybrat při platbě startovného: 100 Kč/ 4 EUR

Re: šaratice

Datum: 28.05.2010 | Vložil: Lubo

V pravidlách myslím že je že na Moravje aj na SLovensku musá prijat aj Eura aj České, takže by sa asi mjelo dat.

FOTKY z Malej Vrbky od Stanislava Srubjana

Datum: 26.05.2010 | Vložil: Lubo

sú tam všecky tri ročníky.

https://malavrbka.rajce.idnes.cz/Mala_Vrbka-Malanska_trnka_3._rocnik_5.22._2010/

https://malavrbka.rajce.idnes.cz/Mala_Vrbka-malanska_trnka_2.rocnik_23.5.09/

https://malavrbka.rajce.idnes.cz/Mala_Vrbka-Malanska_trnka_1.rocnik_24.5.2008/

Beh Cez hornooresanske vrsky

Datum: 18.05.2010 | Vložil: Menta

Po dlhsom case davam na znamost, ze jubilejny 30. rocnik behu "Cez hornooresanske vrsky" sa uskutocni 26.06.2010. Rozsirili sme muzske a ziacke kategorie kategorie (vid nas web), po prvykrat odmenime MISS vrsky 2009/2010. V tomto roku po pretekoch zahraje SENATOR, tak to bude poriadny narez. Nebude chybat polnocna sutaz 4-clennych druzstiev v pretahovani lanom HORNEORESANYSTRONGMEN, taborak. Neoficialne by mala vystupit skupina historickeho sermu... Ti ktori maju radi nielen beh, ale i poriadnu zabavu, nech naberu posledny junovy vikend smer Horne Oresany. Moznost bezplatneho stanovania priamo v areali. Viac najdete na webe ...

Běh šaštínskými bormi

Datum: 17.05.2010 | Vložil: Martina

Dobrý den, pane Bíla, chtěla bych se zeptat jestli se v Šaštíně budou běhat dětské kategorie. Děkuji.Martina

Re: Běh šaštínskými bormi

Datum: 17.05.2010 | Vložil: Pavel Bíla

Podle propozic - jsou na stránkách - tak je závod určen pouze pro Ženy, Muže a veteránské kategorie!

Mravenčárska míľa

Datum: 16.05.2010 | Vložil: Vojtech Planka

Priatelia. Pár fotografií z behu v Plaveckom Štvrtku som zavesil na www.vojtost.rajce.net

info

Datum: 09.05.2010 | Vložil: Portašik

Chcel by som informovať priateľov na Morave a priaznivcov športovej značky Mizuno, že som na mojom e-shope - www.sportos.sk - pridal už ceny aj v Kč a na posielanie zásielok do Českej Republiky chcem využívať Českú poštu vo Velkej nad Veličkou.

Běh osvobození Vacenovic.

Datum: 04.05.2010 | Vložil: Vojtech Planka

Pár fotografií z Behu oslobodenia Vacenovic som umiestnil na stránku www.vojtost.rajce.net/Vacenovice.

Foto

Datum: 29.04.2010 | Vložil: F.Kolínek

Fotky z VC Hodonín 29.4.2010 jsou na:
https://elekol.rajce.idnes.cz/

body polacek

Datum: 05.04.2010 | Vložil: zavadil tomas

zdravim vas pan Bila, Pavol Poláček je v bodovani napisany dva krat, nema zratane body. ma tam jeden krat napisane Jablonica a druhy Tatran Jablonica. Asi tam bude chyba. Ma tam byt iba Jablonica. dakujem , s pozdravom Tomas.

Zážitky z Prahy

Datum: 29.03.2010 | Vložil: Staňa Hradil

Všechny vás zdravím,

tak jsem si zaběhl v Praze půlmaraton a nepíšu o tom proto,abych dělal machra,natolik mě snad znáte,ale jenom aby se vědělo že i hodonínský dres tam byl k vidění.No,osm a půl tisíce startujících,když jsme se řadili byl jsem někde uprostřed takže takže při průběhu startovním obloukem bylo na časomíře bezmála pět minut a celé pole probíhalo startem víc jak devět minut,zkrátka a dobře MASAKR.Někteří méně soudní jedinci se nacpali dopředu jenom aby viděli prezidenta jak láduje poplašňák a první tři kiláky samozřejmě brzdili nás KVALITNÍ BĚŽCE! No,ale konec srandy,dal jsem to za hodinu čtyřicet a nějaké drobné(tempo cca.4:45),ale pražský primátor mně dal čtyři minuty(on má z těch vysokých hor ty plíce trochu víc roztažené) nicméně po tom co jsem naběhal či spíše nenaběhal přes letošní zimu,jsem spokojen.Poslední dva kiláky samozřejmě bolely....Takže kdybych mohl poctivě trénovat alespoň tři měsíce,jak mi radili mí zkušenější kolegové Bartál a Šmýd,určitě bych primátora porazil.To je mých několik vět k pražskému půlmaratonu.

Běhu zdar!
St.Hradil

Re: Zážitky z Prahy

Datum: 31.03.2010 | Vložil: Katka Hofírková

Zdravím Vás, a moc gratuluji k půlmaratonu. Za 2 roky půlmaraton také poběžím.. a potom přejdu na maratony..:)

Re: Zážitky z Prahy

Datum: 31.03.2010 | Vložil: danco

pavle gratulujem k zabehnutemu polmaratonu. ja sa zotavujem po operacii nohy a za 2 tydne by som mohol začat behat. snad....

Re: Zážitky z Prahy

Datum: 05.04.2010 | Vložil: Ondrej Tkac

Taky jsem v Praze bezel, takze hodoninskych dresu bylo vice. Masakr na startu to teda byl, ale po lonsku jsem uz vedel do ceho jdu. Bema jsem nechal docela daleko za sebou a kdyby poslednich pet kilometru nefoukal hnusny protivitr tak i ta hodina a pul by byla prolomena.

Docela jsem se pobavil na uvodni strance, kde se pise, ze jubilejni zavod bezelo 11 zavodniku:-)

Re: Re: Zážitky z Prahy

Datum: 08.04.2010 | Vložil: Bíla

Ondro blahopřeji k půlmaratonu a k těm 11 závodníkům - no chybička se vloudí a pokud bys byl náš kamarád , tak nás na to upozorníš.

Re: Re: Re: Zážitky z Prahy

Datum: 11.04.2010 | Vložil: Ondra

Ale vzdyt ja otevrel diskuzi jen proto abych Vas na chybku upozornil. Za gratulaci dekuju.

pozvanky

Datum: 12.01.2010 | Vložil: kalbony

Dobry den. Chcem sa spytat ako sa budu tento rok dostavat pozvanky na vyhlasenie?

Re: pozvanky

Datum: 13.01.2010 | Vložil: Pavel Bíla

Nejpozději v neděli se objeví na stránkách v ..MENU.. nový soubor nazvaný slavnostní vyhlášení a tam bude uveřejněn seznam pozvaných na slavnostní vyhlášení. Samozřejmě automaticky tam jsou zařazeni všichni vyhlašovaní , PAK POZVANÍ HOSTÉ A ZÁVODNÍCI jednotlivých GRAND PRIX. Jelikož je limit sálu cca 220 lidí, tak se musí udělat seznam pozvaných

Výsledky

Datum: 07.01.2010 | Vložil: Fandor

Tie výsledky z pridanými foto. je bomba. Paráda.
Ešte termínovku Jundoru postrádam.

Jundor

Datum: 07.01.2010 | Vložil: Pavel Bíla

Termínová listina JUNDORU je tam již od včerejšího dne

HBPM

Datum: 05.01.2010 | Vložil: ml

Bylo by možné také napsat, které závody budou zařazeny do HBPM. Děkuji

Re: HBPM

Datum: 05.01.2010 | Vložil: řídící soutěže

Již tam máte i termínovku dětského poháru

Termínovka 2010

Datum: 03.01.2010 | Vložil: Henry

Procházím si termínovku na rok 2010 a nestačím se divit. Oba dva závody ve Veselí chybí, to samé Horňácká 25 a Javorník. Naopak množství nových závodů plus návrat Holíče. Mohl bych poprosit, až si najdete chvilku čas o krátký komentář. Hlavně by mě zajímalo, jestli chybějící závody byly úplně zrušené, nebo jestli jenom nebyly zařazeny do seriálu MSBP. Docela je postrádám. Díky

Re: Termínovka 2010

Datum: 09.01.2010 | Vložil: Tonda Vrba

Henry vitaj! Máš pravdu akorát v tom, že tyto tradiční závody na Horňácku nebudou zařazeny do soutěže MSBP. Řídícího soutěže Pavla Bílu jsem s dostatečným předstihem o této skutečnosti informoval. Jinak vše zůstává v tradičních termínech. Běh Filipovským údolím se poběží v Javorniku 13.června 2010 a jubilejní 40. Horňácka pětadvacítka v sobotu 7. srpna opět z Velké nad Veličkou. Již nyní se těším Henry na tvou účast a na další běžce. U startu a cíle obou závodů udou jiní kvalifikovaní rozhodčí, čímž pochopitelně nechcu nijak shazovat kvalitní tým kolem P.B. "Preju šeckým nech vám to běhá ve zdraví a dalším poradatelom dobré organizování závodů". AV
A ještě dodatek. Pokud se nebude organizovat ve Veselí nad Moravou Mikulášská desítka ze strany Sokolu Veselí, tak jak bývalý zakladatel tohoto běhu převezmu další pokračování.

<< 27 | 28 | 29 | 30 | 31 >>

Přidat nový příspěvek