tréninky rozhodčích- začátek běhání ve vlnách

15.05.2021 15:51

15.5.2021- 2.Rozhodcovský trénink- 2 vlny - výsledky.pdf (246548)

 

Máme za sebou generálku na letošní první závod MSBP ROTOR 2021. Po dvoudenním vytrvalém dešti nám dnes přálo počasí. Slunečno, bezvětří, jenom na trati se museli závodníci vypořádat na jednom úseku s bahnem. Původně se měl běžet dvakrát velký okruh, ale po kontrole tratě jsme se rozhodli udělat vše na klasice Hodonínského krosu - tzn, opět 4 okruhy - 5,6 km. Startovalo se ve dvou vlnách , tak bychom měli startovat i v sobotu v Malé Vrbce.

Nevím jestli ty dva propršené dny odradili k účasti děti, zatím to vypadá, že není nějaký zájem závodit.

 
 

 

 

15.5.-ROZHODCOVSKÝ TRÉNINK - PŘIHLÁŠKA.xlsx (10935)

 

Máme před sebou na trati Hodonínského krosu generálku na první letošní závod v Malé Vrbce (příští sobotu 22.5. odpoledne)
První trénink naštěstí dopadl dobře, startovalo se ve čtyrech vlnách po 2 minutách a čase vám to vypočítalo dobře.
Nyní budeme startovat ve dvou vlnách ( tak bychom chtěli i v Malé Vrbce ) a na větším okruhu (cca 2 340 m).
Snad nám opět vyjde také počasí jaké bylo v sobotu. To byl balzám na běžeckou a rozhodcovskou duši.
Znovu upozorňuji, že parkovat musíte na velkém parkovišti u Sportovní haly. Ani nezkoušejte jezdit k bráně stadionu, je tam zákaz vjezdu a městská policie dává botičky (lidi parkovali auta až v lese).
Přihlášky posílejte do pátku 14.5. max do 18:00 hod., abych to stihl v klidu připravit.

 

********************************************

2021 - 1a.Rozhodcovský trénink - Hodonín.xlsx (28665)

Hurá ! Po půl roce jsme se opět vyvětrali cílový oblouk, postavili rozhodcovský stan a oprášili trať Hodonínského krosu. Zatímco holky od prezentace se učili na stadióně nový program na běhání ve vlnách, tak se za krásného počasí na okruzích běhalo. Atmosféra parádní, takže příští sobotu 16.5. na ten trénink jdeme znovu.

 

 

8.5.-ROZHODCOVSKÝ TRÉNINK - PŘIHLÁŠKA.xlsx (10941)

Nějak jsem to v pondělí nestihal ( očkování, dědáčkovské hlídací povinnosti), takže pro ty nedočkavce dávám informaci, jak to asi bude tento měsíc fungovat.

Jelikož se stále nemůžou oficiálně pořádat závody, rozhodli se rozhodčí pro vás na rozběhání udělat Rozhodcovské tréninky.

Tzn. tuto sobotu 8.5.2021 a příští sobotu 15.5.2021.

 Rozhodčí již půl roku na žádných závodech nebyli, takže si potřebují taky obnovit své povinnosti při závodech.

Navíc potřebujeme vyzkoušet formu běhů ve vlnách a tím automatického vypočítání dosažených časů podle startů v jednotlivých vlnách. Doufám, že nás nenecháte ve štichu a přijde vás alespoň 20-30.

Svou účast nám potvrďte odesláním přihlášky (viz odkaz) nejpozději do pátku 17:00 hod. To proto, abych já si vás mohl zařadit do startovních vln po 2 min.

Zároveň dáme možnost mladším startovat na 500 m a 1 000 m.

Vše se bude běhat na okruhu Hodonínského krosu.

Stadion bude uzavřen, parkovat musíte na velkém parkovišti u Sportovní haly ( cca 300 m od brány stadionu). Přijdete, dostanete číslo, odběhnete, vrátíte číslo a zase odjedete. Výsledky zde zveřejníme po kontrole fungování automatického přepočítání dosažených časů nejpozději večer.

Časák: 9:30 – 500 m

9:40 – 1 000 m

10:00 – 5 km

Do čtvrtka budu vědět, kterými závody začneme oficiálně MSBP ROTOR 2021.

Musíme čekat na vyjádření, jestli bude do 22.5. opravena silnice do Malé Vrbky. Pokud to vyjde, tak se zde poběží BĚH O MALANSKŮ TRNKU.

V neděli 30.5. bude odstartován 40.ročník závodu BĚH FILIPOVSKÝM ÚDOLÍM. Zde jsme již domluveni.

Na sobotu 5.6. bude asi zařazen jeden z dosud neuskutečněných závodů.

A pak snad již budeme pokračovat podle termínovky.

Vše se bude odvíjet podle toho, za jakých podmínek se budeme moc přesunout na Slovensko. Pokud to bude komplikované, tak by závody na Slovensku muselo zajišťovat GP ZÁHORIA.