Začněme bilancovat

21.10.2009 21:34

Tak jsem zpět ze služební cesty a na stránky jsem zařadil vše k závodu Skalica-Holíč-Hodonín. Je to ještě daleko, ale je potřeba již dnes natom začat dělat. Přidal jsem i pár fotek z Hodonínského krosu , pokud někdo pošle další, tak je tam přidám.

Přestože je stále velmi nejasná situace okolo financování Moravsko-Slovenského Běžeckého Poháru 2010, již připravujeme termínovou listinu na příští sezonu. Bude hodně změn a ne všem se to bude líbit. Tvoříme pravidla nejen pro závodníky, ale i pro pořadatele a soutěž bude zaměřena tak jak doposud hlavně pro kondiční běžce .

Máme za sebou 27 závodů, tak již můžete hodnotit jestli ten první ročník společné soutěže v tomto rozsahu splnil alespoň trochu očekávání.

Rád bych zde četl vaše názory, nezapomeňte však, že nejsme soutěž jako olympijské hry, mistrovství světa. Vše dělají lidi po práci a s co nejlepším úmyslem. A hlavně  nás neskutečně srazila skoro do kolen finanční krize. Odhaduji , že se nám nepodaří naplnit plánovaný rozpočet soutěže ani ne s 30% !!!! O to víc si cením, že fungujem a snažíme se s toho vymotat.

Tak pište, třeba se dá něco vylepšit.

Váš řídící soutěže   Pavel Bíla