S-H-H 2009 - byli jste výborní

20.12.2009 07:00

Tak to máme všichni za sebou. Určitě se shodnem na tom, že to byl asi nejnáročnější ročník a asi taky jeden z nejlépe obsazených.

Velmi těžké běžecké podmínky jak pro vás závodníky, tak i pro pořadatele a rozhodčí. Aź Vám dám na stránky fotky, to bude podívaná. Poznat kdo to běží v tom úboru od Stalingradu - to dá trochu námahy. Zatímco vy běžci jste to měli do hodiny a půl za sebou, my pořadatelé jsme v sobotu absolvovali velmi těžkou 12 hod. šichtu. A tak se nelze divit, že když začalo okolo čtvrt na tři sněžit, tak toho začali mít všichni dost. Naštěstí jme potom rozmrzli při vyhlašování na  kulturním domě. Zpracování výsledků by tentokrát zabralo místa jak napsat román, lístky s pořadím byly rozmočené, ti co zapisovali měli tak promrzlé prsty, že čitelnost zápisu byla ... naštěstí se to třikrát jistí . Pokud by se stala nějaká chyba , dejte vědět.

Rozhodčí jsou taky lidi , sám bych se divil, kdyby bylo vše bezchybné.

Buďme rádi, že se to běželo včera, teď tady fouká ledový vítr - dneska by ten závod byl ještě krutější. Jinak jsem po včerejším komentování ztratil úplně hlas, tak pokud mi budete volat, nelekněte se toho hlasu.

Váš ukecaný.... Pavel Bíla