Již jenom týden a začínáme

20.02.2010 18:50

Za týden v tuto dobu již budou rozděleny první body při 1.závodě letošního poháru MSBP 2010 - ROHALOVSKÁ DESÍTKA.  A než se tak stane , tak Vám přináším poslední informace od ředitele závodu  a tím je Ondra Němec.

 Při 17.ročníku Rohálovské desítky budete mít možnost nákupu zboží zn. ASICS za výhodných podmínek. V prodeji bude také nová kolekce Jaro - léto 2010 se slevou 10%. Již nyní se můžete podívat na  www.asics-eshop.cz. Každý účastník závodu navíc obdrží slevu 100 kč při zakoupení na jeden pár obuvi.

 Letošní startovné  je 100 kč(4 eura). Ptáte se, co za tuto částku dostanete?
Příjemné prostředí šaten v rekonstruované tělocvičně (podlaha bude zakryta, nemusíte se přezouvat).
Pro 400 účastníků máme nachystán výborný Rohálovský guláš, teplý čaj, iontový nápoj od Enervitu (https://www.enervit.cz)
V rámci startovného dostanete v tašce se startovním číslem a čipem(připevnit nad kotník) keramický hrnek (na svíčku), našívku, odznak, katalog Tour trendu(https://www.tourtrend.cz  a letáček na závod www.rohalovskapadesatka.cz
Za 5 kč si v místě prezentace můžete zakoupit losy do divácké tomboly, ve které je více jak 100 cen !! 
Nezapoměňte na včasný příjezd do Prusinovic !!!

Loňský vítěz Ezekiel Jafari Ngimba plní doma vojenskou povinnost a tak se pokusí navázat na jeho loňský výkon (29 : 26) jeho kamarád Pascal Mombo Sarwat, další reprezentant Tanzánie v kroměřížském dresu. Svoji formu potvrdil na PMEZ v krosu 7. února ve španělském Bilbao, kde obsadil skvělé čtvrté místo, přestože běžel 2/3 závodu s jednou tretrou, ve finiši ho navíc pořadatelé navedli do nesprávného koridoru a tím přišel o třetí místo.
Z české špičky budou na startu všichni členové Ak Asics Kroměříž - Štefko, Kreisinger, Frei, Blaha, Bajza a nováček Kocourek. Ze Slovenska přijede dvojnásobný vítěz R10 Vanko a silný tým JM Demolex Bardejov. Do pořadí určitě promluví také borci z maďarského Benedek team.
V kategorii žen se v Prusinovicích pokusí o 10 triumf Petra Kamínková, největší soupeřkou ji bude maďarka Réka Batai. 

 

A já Ondru doplním o informaci, že při hlavním závodě poběží závodníci s čipy, tak pozor ať je neztratíte ještě před startem !! Pokud se tak stane, upozorněte na to v cíli rozhodčí !!!!!

 

Pavel Bíla