Jaký bude Mikuláš ?

02.12.2009 19:00

V neděli v 9:30 hod. odstartuje první kategorií populární ,, MIKULÁŠSKÁ 10 ,, ve Veselí nad Moravou. Předpověď počasí na neděli nám dává naději, že teplota bude mírně nad nulou, ale na okruzích v zámeckém parku po obou březích Moravy bude jistě citelně chladno. Běžci se zahřejí během, diváci se posilní a zahřejí něčím osvědčeným, no a rozhodčí to musí vydržet. Závod bude v kategorii JUNDOR posledním v letošní soutěži, ženy tentokrát poběží v 10:30 hod. spolu  s dorostenci a juniory 3 400 m, dorostenky a juniorky však poběží pouze 1 700 m. V 11:00 hod. odstartují běžci na trať dlouhou 10 200 m - 6 kol a bude to jistě opět test výkonnosti před mezinárodním silničním během ..SKALICA-HOLÍČ-HODONÍN.. Téměř vždy se medailisté z Veselí dokážou pak dostat do první pětky na S-H-H. V neděli ve Veselí n/M se pak můžete přímo přihlásit na tento běh, tak toho využijte.

Jinak jsem přidal na stránky fotky z Horňácké 25 v Lipově, Přes Osvětimanské paseky a pak jsou tam nové fotky .. vyhlašování HBPM ..

Mám velkou prosbu, pokud někdo fotíte na závodech a chcete se o fotky s námi podělit, neváhejte a nabídněte je a já je pak umístním na našich stránkách. Je škoda, že po loňském perfektním focení závodů jsme se pohoršili - je jisté, že za pár let nás to bude dvojnásobně mrzet.

Tak přijeďte v neděli do Veselí nad Moravou a užijte si to

                     Pavel Bíla